250. soruda Elitliğin kaldırılması

• yonetici tarafından, 12 Temmuz 2011 saat 14:14:51 tarihinde başlatılmış.
  • Toplam 6 yorum yazılmış.
  • Toplam 39 kişi tarafından 517 defa görüntülenmiş.
  • En son yonetici tarafından, 13 Temmuz 2011 saat 09:13:56 tarihinde yorum yazılmış.

Yeni Konu Aç
  1. yonetici

yonetici

Bildiğiniz gibi bu deneme sezonunda bazı değişiklikleri test ediyoruz. Yarışamdaki elitlik sisteminin iptali de bu değişikliklerden bir tanesi. Ne yazık ki düzeltme yapmış olmamıza rağmen, yazılım bölümümüzün gözünden kaçan bir obje nedeniyle 250. sorudan sonra sistem elitlik istedi. Bizlerin bu durumu farettikten sorna düzeltmesi 2-3 saatlik bir süreyi buldu.

Oluşan bu durumda hali hazırda elit olan 1 yarışmacı yarışmaya devam edebildi, diğer tüm yarışmacılar 250. soruda beklemek zorunda kaldılar. Sorun düzeldikten sonra bizler sorun boyunca oluşan süre kaybını yarışmanın 23. kuralına istinaden 250. soruya bekleme süresi olarak ekledik.

Bazı yarışmacılardan gelen itirazların değerlendirmesi sonucu ortada bir haksızlık olabileceğini düşünerek duruma sizlerin karar vermesi için bu konuyu açıyorum.

Lütfen konu ile ilgili yapılması istediğiniz düzenlemeyi iyi niyet ve karşılıklı saygı çerçevesinde burada belirleyelim.
    Mesaj BaşıKalıcı Adres
    12 Temmuz 14:14:51 tarihinde yazıldı.
  2. tcarmy

tcarmy

Merhabalar;
    Sitenin bildiğim kadarıyla tek elitine (ömürlük elitlik almak benim aklıma gelmemişti, helal olsun Hıdır'a Gülümseme ) sahip ve haksız kazanç elde ettiği söylenen tek grup olarak sanırım konunun ana şikayetleri bizim üzerimizde. Bu nedenle çözüm önerimi aşağıda sunuyorum.

266. soru geçilirse mesele yok zaten, geçilemezse de;
    Bizim değişim saatimiz 13 Temmuz 2011 18:49:16 olarak düzenlenirse (bizden sonraki grup olan ve 250. soruda sistemsel hatanın giderilmesini bekleyen ilk grup olarak synergia grubunun değişim saati) sanırım sıkıntı ortadan kalkacak.

Bu konuda arkadaşlarda görüş beyan ederlerse bir an evvel sorunu ortadan kaldırmış oluruz.

Saygılarımızla;
    Mesaj BaşıKalıcı Adres
    12 Temmuz 14:37:37 tarihinde yazıldı.
    12 Temmuz 14:38:23 tarihinde tcarmy tarafından düzeltildi.
  3. aquila

aquila

Alıntı: tcarmy
    Bizim değişim saatimiz 13 Temmuz 2011 18:49:16 olarak düzenlenirse (bizden sonraki grup olan ve 250. soruda sistemsel hatanın giderilmesini bekleyen ilk grup olarak synergia grubunun değişim saati) sanırım sıkıntı ortadan kalkacak.

Katılıyorum...
    Mesaj BaşıKalıcı Adres
    12 Temmuz 14:39:29 tarihinde yazıldı.
    12 Temmuz 14:41:13 tarihinde aquila tarafından düzeltildi.
  4. aragorn

aragorn

Kimseden şikayetçi değiliz. 2-3 saatlik sorun olduğunu yazmışsınız ,önde olanlar da kabul etmiş, önde olanların değişim zamanını ertelemek heralde en kolay çözümdür. diğer çözüm yollarına da itirazımız yoktur, olur böyle problemler..
    Mesaj BaşıKalıcı Adres
    12 Temmuz 14:43:00 tarihinde yazıldı.
  5. helll

helll

Alıntı
    Bizim değişim saatimiz 13 Temmuz 2011 18:49:16 olarak düzenlenirse (bizden sonraki grup olan ve 250. soruda sistemsel hatanın giderilmesini bekleyen ilk grup olarak synergia grubunun değişim saati) sanırım sıkıntı ortadan kalkacak

bu şekilde tüm sorunların önüne geçileceğine inanıyorum.
    Mesaj BaşıKalıcı Adres
    12 Temmuz 14:49:47 tarihinde yazıldı.
  6. yonetici

yonetici

Öneriniz doğrultusunda KhAaOs GRubunun soru değişim saatini synergia grubunun değişim saati ile eşitliyorum.
    Mesaj BaşıKalıcı Adres
    13 Temmuz 09:13:56 tarihinde yazıldı.
Şifremi unuttum

Giriş