Hatalı Soru : 324

• yonetici tarafından, 30 Kasım 2010 saat 17:27:02 tarihinde başlatılmış.
  • Toplam 8 yorum yazılmış.
  • Toplam 42 kişi tarafından 814 defa görüntülenmiş.
  • En son sellale1907 tarafından, 30 Kasım 2010 saat 22:56:45 tarihinde yorum yazılmış.

Yeni Konu Aç
  1. yonetici

yonetici

Yarışmada 324. soruda cevapta hata olduğu tespit edilmiş ve yarışmanın 25. kuralı işletilmiştir. Yarışma 330. soruda 24 saatlik dondurulmuştur. Bu sürede yarışmacıların süreleri 324. soruya ulaşım süreleri + geçilen sorularda harcanan süreler şeklinde yeniden düzenlenip yarışma tekrar başlatılacaktır.

Bilgilerinize sunulur.
    Mesaj BaşıKalıcı Adres
    30 Kasım 17:27:02 tarihinde yazıldı.
  2. tcarmy

tcarmy

Düzeltme için teşekkürler, tüm arkadaşlarımızın da hemfikir olacağı üzere, yaklaşık 2,5 saatlik bir adaletsizlik oluşmuş olup, bunun düzeltilmesi olumlu olmuştur. Hem gece burada bulunma zorunluluğumuz da bir gün daha ileri gitmiş oldu Gülümseme

Saygılarımla;
    Mesaj BaşıKalıcı Adres
    30 Kasım 17:57:13 tarihinde yazıldı.
  3. rojenaz

rojenaz

Alıntı
    324. soruya ulaşım süreleri + geçilen sorularda harcanan süreler şeklinde       
    324 . soruya ulaştıktan sonra , doğru olan yanıtın neresi hatalı olabilir, sistem neyi kabul etmiş acaba diyerek sınama yanılmalarla (epeyce de kulak çınlatarak  Gülümseme  )geçirmiştik o ''+ geçilen sorularda harcanan süreleri.
    Dondurulmadan sonra o süreler bir kez daha mı eklenecek ? Öyle yapılacaksa kaybedilen zaman telafi edilmiyo ki, doğru bi uygulama gibi gelmedi bana . Yanlış mı anladım acaba ?
    Mesaj BaşıKalıcı Adres
    30 Kasım 18:13:31 tarihinde yazıldı.
    30 Kasım 18:20:26 tarihinde rojenaz tarafından düzeltildi.
  4. porsuk

porsuk

tespit ve düzeltme iyi olmuş  ama süreler düzenlenip bugün kaldığı yerden devam etse daha iyi olurdu sanırım.
    Mesaj BaşıKalıcı Adres
    30 Kasım 18:14:48 tarihinde yazıldı.
  5. aquila

aquila

Çok hazırdım bugün yarışmaya:) 1 Gün daha beklemek sıkıcı)))
    Mesaj BaşıKalıcı Adres
    30 Kasım 18:17:05 tarihinde yazıldı.
  6. yonetici

yonetici

Bekleme esnasındaki süre hesabı ile ilgili soru işaretlerini gidermek adına daha basit şekilde anlatayım nasıl bir işlem yapılacağını.

Herkesin süresinden 324. soruyu geçme süresi çıkartılacak. Yeni sürelere tüm yarışmacılar için 330. soruda dondurulma süresi eşit olarak eklenecek. 324. soruyu geçme süresi çıkartıldığında doğal olarak sıralamalar da 330. sorunun açılma süreleri herkes için değişmiş olacak.
    Mesaj BaşıKalıcı Adres
    30 Kasım 18:17:49 tarihinde yazıldı.
  7. rojenaz

rojenaz

Evet yanlış yorumlamışım .+ süre çıkartılacakmış .Ben tekrar eklenecek diye yorumlamıştım + işaretini görünce, teşekkürler açıklama için.
    Mesaj BaşıKalıcı Adres
    30 Kasım 18:23:38 tarihinde yazıldı.
  8. sellale1907

sellale1907

Bize de hatayı tespit edip gerekeni yaptığınız için teşekkür etmek kalıyor..Bakın işler usülünce yapılınca tebrikten başka diyecek söz bulamıyoruz...keşke hep böyle devam etse...yeni sürelerle başlayacak yarışmayı sabırsızlıkla bekliyorum
    Mesaj BaşıKalıcı Adres
    30 Kasım 22:56:45 tarihinde yazıldı.
Şifremi unuttum

Giriş